Bejelentés


Egy mindent fabrikáló honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Ezen a honlapon néhány építésemről olvashat.

 

Sikeresen megkapta a műszaki vizsgát a megrendelésre épített siklóernyős trike, ami mára már sok óra repülést tudhat maga mögött. Tulajdonosa azóta több kopó/fogyó/törő alkatrészt elhasznált, mire a következő fokozatra lépve egy újabb megrendeléssel keresett meg. Egy más által megkezdett girokopter építését fejezzem be... Sajnos most el kell mennem egy időre, mert ingatlanbiznisz vár rám. Az eladott házam, műhelyem után legalább 1 újat kell építenem. És aztán ki tudja, mi ragad el majd ebből a fajta alkotó munkából?!

 

 

A három mozgó építésem együttes gurulása!

 

Korábbról olvasható még egy diesel motorkerékpár, egy TS 250 MZ átépítéséről, a szüleimnek tervezett és kivitelezett komplex fűtési rendszerükről, és hamarosan néhány apróbb szerszám, segédeszköz elkészítéséről is található lesz anyag. Valamint befejeződött a következő dízel motornak az építése is, aminek az építéséről a blogomban lehet olvasni. Egy kép róla:

 

 

 

Az építések leírása az oldalt található füleken keresztül érhető el. A dMZ esetén a terjedelme miatt meg lett bontva 4+1 részre, míg a DaiRal már külön blogban kapott helyet, ami menet közben íródott mindig az aktualitások szerint. A leírások úgy szeretnék végig vinni az olvasót, hogy abban benne érezhesse magát. Hogy az építés legapróbb részleteit, a küzdelmes és a diadalmas pillanatait is megismerhesse az, aki végig olvassa. Illetve a szakmai részek oly mértékben leegyszerűsítettek, ugyanakkor magyarázóak, hogy azt egy teljesen laikus olvasó is megérthesse, vagy legalább is ne aludjon el rajta. Az írások rengeteg fényképet, ha rendelkezésre álltak, akkor a fontosabb pontokon egy-egy videót tartalmaznak. Aki viszont nem akar a motorokról sokat olvasni, annak készült egy-egy képes beszámoló az építésükről:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!