Bejelentés


Egy mindent fabrikáló honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ezen a honlapon néhány építésemről olvashat.

 

Nem régen fejeződött be a megrendelésre épített siklóernyős trike építése. Sikeresen megkapta a műszaki vizsgát, ami után már csak a repülési szezont kell kivárnunk, hogy tulajdonosa megkezdhesse vele az utasok reptetését.

 

 

 

Korábbról olvasható még egy diesel motorkerékpár, egy TS 250 MZ átépítéséről, a szüleimnek tervezett és kivitelezett komplex fűtési rendszerükről, és hamarosan néhány apróbb szerszám, segédeszköz elkészítéséről is található lesz anyag. Valamint befejeződött a következő dízel motornak az építése is, aminek az építéséről a blogomban lehet olvasni. Egy kép róla:

 

 

 

Az építések leírása az oldalt található füleken keresztül érhető el. A dMZ esetén a terjedelme miatt meg lett bontva 4+1 részre, míg a DaiRal már külön blogban kapott helyet, ami menet közben íródott mindig az aktualitások szerint. A leírások úgy szeretnék végig vinni az olvasót, hogy abban benne érezhesse magát. Hogy az építés legapróbb részleteit, a küzdelmes és a diadalmas pillanatait is megismerhesse az, aki végig olvassa. Illetve a szakmai részek oly mértékben leegyszerűsítettek, ugyanakkor magyarázóak, hogy azt egy teljesen laikus olvasó is megérthesse, vagy legalább is ne aludjon el rajta. Az írások rengeteg fényképet, ha rendelkezésre álltak, akkor a fontosabb pontokon egy-egy videót tartalmaznak. Aki viszont nem akar a motorokról sokat olvasni, annak készült egy-egy képes beszámoló az építésükről:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!